Yritys

Oy H. Taanila Ab:n tarkoitus on vauhdittaa suomalaisten yritysten myyntiprosesseja. Olemme erityisesti keskittyneet ratkaisumyyntiä tekevien yritysten palvelemiseen.

Yrityksen perusti ja omistaa kemiläinen Heikki Taanila. Yhteensä yrityksessämme on kokemusta myynnistä jo lähes viidentoista vuoden ajalta. Heikki Taanilan myyjän ura alkoi tuulisena kesäpäivänä Kemin sisäsatamassa, jossa hän myi kemiläisen käsityöpaja Pirissan valmistamia kynttilöitä saksalaisille turisteille. Ensimmäisen B2B -myyntinsä Taanila teki myymällä Pekan Eurohinnat Oy:n maahantuomia makeisia oululaisille päivittäistavarakaupoille.

 

Yritys (tarina)

Arvomme

1. Vastuullisuus

2. Luottamus

3. Vapaus

Me kannamme yhtiössämme vastuun kaikesta tekemästämme. Haluamme antaa vastuuta myös henkilökunnallemme. Kestävillä päivittäisillä valinnoilla kannamme vastuumme ympäröivästä yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Uskomme vastuullisuuden synnyttävän luottamusta, ja luottamus onkin kaiken toimintamme tärkein perusta. Luottamus tuo mukanaan vapautta ja luottamuksen ilmapiirissä voidaan tehdä vastuullisen vapaita päätöksiä.

Oy Taanila Ab:n toimintapolitiikka

Olemme sitoutuneet olemaan palvelualtis kumppani asiakkaillemme. Meidän puoleemme voi kääntyä asiassa kuin asiassa. Haluamme olla asiakkaillemme rehellisiä ja kertoa rehellisen mielipiteemme silloinkin, kun se ei palvele välitöntä etuamme. Menestyvä ja voittava asiakas on meidänkin etumme.

Jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, haluamme jatkuvasti parantaa toimintaamme. Haluamme, että toimintamme on ammattimaista ja objektiivista, asioihin keskittyvää, ja että kaikki päätöksemme perustuvat tietoon.

Jos jokin menee pieleen, emme syytä ihmistä vaan rikkinäistä prosessia. Osaava ja sitoutunut henkilökunta on meille kaikki kaikessa. Haluamme tukea jokaisen tiimimme jäsenen henkilökohtaista kehittymistä ja tarjota kaikille paikkoja loistaa ammattilaisina.

Pyrimme aina tekemään asioita tavoilla, jotka vähiten kuormittavat ympäristöä. Uskomme, että toimimalla rehellisesti ja valitsemalla huolellisesti yhteistyökumppanimme kannamme vastuuta yhteiskunnastamme. Tämä tarkoittaa sitä, että haluamme valita yhteistyöverkostoomme vain toimijoita, jotka jakavat arvomaailmamme.

Yhtiömme elinkelpoisuuden edellytyksenä on taloudellisesti kannattava liiketoiminta. Tämän takaamiseksi painotamme kaikissa hankinnoissamme laatua ja tarkoituksenmukaisuutta.

Ota yhteyttä

Meihin voit ottaa yhteyttä milloin vain joko puhelimitse, sähköpostilla tai vaikka perinteisellä paperikirjeellä. Olemme käytettävissäsi silloin, kun sinulla on parhaiten aikaa keskustella.

  Nimi

  Puhelinnumero

  Sähköposti

  Yritys

  Viesti


  ikoni1

  040 575 7739

  ikoni2

  info@taanila.com

  ikoni3

  Ouluntie 45, 94700 Kemi

  Kun olet meihin yhteydessä, lupaamme vastata sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos yhteydenottomme jostain syystä viivästyy, saat korvaukseksi ensimmäisestä kertaluontoisesta työstä kymmenen prosentin alennuksen. Ei huonompi diili!