myyntisivut

Myy mulle

Pidättekö asiakkaitanne myyntitapaamisissa panttivankeina? Mikä on sen kauheampaa, kuin istua huonossa palaverissa asiakkaana. Suorastaan suurta ajan hukkaa! Haluamme olla viemässä suomalaista B2B myyntiä ammattimaisempaan suuntaan. Taistelemme viimeiseen asti lisäarvottomia ja näännyttäviä myyntitapaamisia vastaan.

 

myyntisivut

Myy mulle

Ensimmäisen myyntitapaamisen tehtävänä on saada asiakas ymmärtämään mistä myymistänne palveluista/tuotteista on kyse. Jos asiakas ei ymmärrä ja kokee hukkaavansa kallista aikaa, peli on menetetty. Oletteko koskaan kysyneet asiakkailta, onko myyntiviestintänne ymmärrettävä? Nyt teillä on tuhannen taalan paikka pitää etämyyntipalaveri meidän kanssamme. Siinä saatte myydä meille ihan vapaasti. Testaamme myyntiprosessinne ensimmäiset vaiheet tässä ”roolipelissä”. Tämän jälkeen saatte vilpittömän palautteen ja suorat kehitysehdotukset. Tämä konsultaatio on täysin ilmainen (0€ + alv. 24 %) teille eikä velvoita mihinkään. Varmasti herää kysymys haudatusta koirasta. Ilmaisiahan lounaita ei ole. Siispä siinä konsultoinnin ohessa voimme katsoa, onko meillä yhteistä elintilaa jatkaa mahdollisesti yhdessä eteenpäin. Jos elintilaa on, sovitaan uusi jatkokeskustelu. Jos puolestaan ei ole, saatte arvokkaan palautteen ilmaiseksi ja toivotamme teille aurinkoista päivänjatkoa ja hyviä bisneksiä! Luovutte ainoastaan kalliista ajastanne.

Mitä tehdään?

–   Varaat kalenteristasi yhden tunnin
–   Soitat ja sovit meille myyntitapaamisen (kesto enintään 30 minuuttia)
–   Tutustumme ennen tapaamista yritykseenne avoimien lähteiden kautta
–   Pidetään myyntitapaaminen haluamallanne tavalla
–   ”Roolipelin” jälkeen annetaan palaute (kesto 15 minuuttia)
–   Katsotaan mitä voimme tarjota (kesto 15 minuuttia)
–   Teette päätöksen: Jatkamme/”Emme ala näiden kanssa millekkään”

Mitä hyödytte?

–   Saatte ulkopuolisen ja neutraalin asiantuntijan näkemyksen myynnistänne
–   Ilmaisia ideoita, ajatuksia ja näkemystä
–   Saatte rehellistä palautetta

 

Antti_potretti_hires7

“Loistavaa työtä!”

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum doloreeu feugiat nulla.

– Assi Asiakas, toimitusjohtaja, Referenssifirma Oy