Myyntimoottori ™

Myyntimoottori ™-palvelussa rakennamme yhdessä laadukasta myyntiprosessia ensimmäistä etämyyntitapaamista varten. Samalla säädämme yrityksesi myyntiviestintää paremmaksi ja yksinkertaisemmaksi, niin että kuka tahansa asiakas ymmärtää, mitä voit heille tarjota. Kaiken kruununa ovat huolellisesti viimeistellyt yksityiskohdat. Jos ette saa etämyynnin avulla rahallista säästöä, lupaamme palauttaa rahat tai repiä laskun.

 

Myyntimoottori ™

Myyntimoottori ™

Ensimmäiset Myyntimoottori ™-projektit teimme jo vuonna 2014. Olemme olleet keskeisenä vaikuttajana monen asiakkaamme päätöksessä siirtyä etämyyntiin. Aiemmin asiakkaittemme työntekijät kuluttivat paljon aikaa matkustamalla myyntitapaamisiin. Bensaa kului, lentokentillä vietettiin aikaa ja öitä nukuttiin hotelleissa. Nyt kaikki tämä arvoa tuottamaton työ kustannuksineen on siirtynyt historiaan. Etämyynti säästää siis aikaa, rahaa ja ympäristöä. Samalla monet asiakkaamme ovat huomanneet kannattavuuden parantuneen ja myyntitapaamisten määrän kasvaneen. Etämyynnin avulla voi pienentää myyntitapaamisen kustannuksia jopa 80 %. Lisäksi etämyyntitapaamisia tehdään viikossa huomattavasti enemmän kuin henkilökohtaisia tapaamisia.

Mitä tehdään?

– Rakennetaan timanttinen etämyyntiprosessi
– Viilataan myyntiviestintää ymmärrettävämmäksi
– Viimeistellään yksityiskohdat kuntoon

Mitä tämä hyödyttää?

– Enemmän myyntitapaamisia vähemmällä rahalla
– Asiakkaasi on helpompi tehdä päätös jatkosta
– Kaikki myyntitapaamisten matka-, majoitus- ja piilokulut säästyvät
– Projektin kustannukset voivat tulla katetuiksi jo neljän etämyyntitapaamisen tuottaman säästön avulla
– Myyjistänne voi tulla laiskoja matkustajia!

 

Meranti logo

Taanila on ollut kehittämässä asiakkuudenjohtamista ja myyntiprosesseja yrityksessämme. Asiakaspalvelun
ja myynnin laatu on noussut enemmän kuin positiivisesti!

– Antti Pietilä, toimitusjohtaja, Meranti Siivouspalvelut Ky

Ota yhteyttä

Meihin voit ottaa yhteyttä milloin vain joko puhelimitse, sähköpostilla tai vaikka perinteisellä paperikirjeellä. Olemme käytettävissäsi silloin, kun sinulla on parhaiten aikaa keskustella.

  Nimi

  Puhelinnumero

  Sähköposti

  Yritys

  Viesti


  ikoni1

  040 575 7739

  ikoni2

  info@taanila.com

  ikoni3

  Ouluntie 45, 94700 Kemi

  Kun olet meihin yhteydessä, lupaamme vastata sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos yhteydenottomme jostain syystä viivästyy, saat korvaukseksi ensimmäisestä kertaluontoisesta työstä kymmenen prosentin alennuksen. Ei huonompi diili!