Myynnin runnuttaja

Nyt sinulla on mahdollisuus saada käyttöösi Suomen selkein myynnin kasvuohjelma. Annamme myynnin tekemiseen runtua oikein olan takaa! Teemme tasonkorotuksen kaikille myynnin eri osa-alueille. Kasvuohjelma tähtää laittamaan yrityksenne myynnin valmiiksi kasvua varten. Teemme myynnillenne syväluotauksen ja laitamme kaikki sen osa-alueet paremmaksi!

 

Myynnin runnuttaja ™

Kasvua hakeville oikea valinta!

Myynnin runnuttajaa tarvitsee yritys, joka haluaa muutosta ja uudistusta myyntiin. Yrityksessä ei saada vietyä kehityshankkeita maaliin ja tiimi ei osaa sitoutua yhdessä pieniin muutoksiin. Me autamme teitä ilomielin näissä asioissa! Toimimme yrityksessänne määräaikaisena Myynnin runnuttajana. Myynnin runnuttaja on suomeksi sanottuna yrityksenne ulkoistettu myyntijohtaja ja kehittäjä. Tehtävämme on toteuttaa yhdessä kanssanne vuoden mittaisen kasvuohjelman. Sen aikana parannetaan 11 osa-aluetta. Parantamisen yhteydessä olemme rinnallanne valvomassa myynnin tekemistä, kehittymistä ja kehitystoimenpiteiden läpivientiä.

Kasvuohjelman tavoitteena on tehdä tuloksiinne parannuksia, nostetaan tekemisenne tasoa ja laatua, poistetaan tarpeetonta työtä. tarkastellaan kustannuksia, lisätää työn tuottavuutta ja lyhennetään läpimenoaikoja. Kokonaisuutena tavoitteena on jalkauttaa jatkuvan parantaminen myyntiinne. Lopuksi teillä on oikeat työkalut johtaa yrityksenne myyntiä. 

Mistä kasvuohjelma muodostuu?

Parannamme seuraavia osa-alueita tärkeysjärjestyksessä:

 • Oikean asiakaskohderyhmän määrittely
 • Buukkaus
 • Myyntiprosessi
 • Tarjous
 • Kaupan läpimenoaika
 • Onko tuote kunnossa?
 • Tuotteen/palvelun toimitus
 • Asiakas tekemisen keskiöön
 • Markkinointi myynnin tukena
 • Myynnin henkilöstö ja tuki
 • Myynnin johtaminen

Kaikki tekeminen alkaa nykytilananalysoinnilla ja koko hanke päättyy ylläpitovaiheeseen.

Miksi kasvuohjelma kestää vuoden?

Asioiden kehittäminen ja tulokset eivät synny päivässä, viikossa tai kuukaudessa. Tuloksia voi alkaa tulla nopeastikin. Siitä huolimatta parannettujen asioiden ylläpitäminen ja jatkuva parantaminen on pitkäjänteistä työtä. Tämän vuoksi pidämme vähintään puolen vuoden kasvuohjelmaa suositeltavana.

Takuumme

Voitte keskeyttää kasvuohjelman heti, mikäli ette koe sen tuovan hyötyä teille tai Taanilan pärstä ei vain miellytä! Jos emme saa orastavaa tasonkorotusta aikaiseksi ensimmäisen 6kk aikana, lupaamme jatkaa sen jälkeen veloituksetta niin kauan, että saatte tuloksia.

Mitä palvelumme sisältää kuukaudessa?

Pidämme kanssanne 3 kpl etäkeskusteluja
Saatte kuukaudessa 2 kpl tukipuheluita
Lopullinen tarpeenne palvelun sisällölle määritellään yhdessä.

 

 

 

 

0D0A0505a

Ostimme Taanilalta yhdeltä luukulta koko kierrätyspalveluidemme myynnin kehittämisen ja viemisen digitaalisiin kanaviin kotitalouksille ja taloyhtiöille. Taanila hoiti kaikki projektin aikana tulleet asiat ja heiltä jalkauduttiin asiakkaiden pariin. Saimme valtavasti positiivista näkyvyyttä Meri-Lapin mediassa. Myyntimme kasvoi räjähdysmäisesti!

– Esa Pekkala, toimipisteenjohtaja, Esa ja Pojat

Ota yhteyttä

Meihin voit ottaa yhteyttä milloin vain joko puhelimitse, sähköpostilla tai vaikka perinteisellä paperikirjeellä. Olemme käytettävissäsi silloin, kun sinulla on parhaiten aikaa keskustella.

  Nimi

  Puhelinnumero

  Sähköposti

  Yritys

  Viesti


  ikoni1

  040 575 7739

  ikoni2

  info@taanila.com

  ikoni3

  Ouluntie 45, 94700 Kemi

  Kun olet meihin yhteydessä, lupaamme vastata sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos yhteydenottomme jostain syystä viivästyy, saat korvaukseksi ensimmäisestä kertaluontoisesta työstä kymmenen prosentin alennuksen. Ei huonompi diili!