Myy mulle

Tiedätkö sen tunteen, kun istut asiakkaana huonossa myyntitapaamisessa? Pahimmillaan tuntuu siltä, kuin olisi panttivankina, ja parhaimmillaankin huonossa palaverissa oleminen on ajan hukkaa. Me Taanilalla haluamme olla viemässä suomalaista B2B -myyntiä ammattimaisempaan suuntaan. Taistelemme viimeiseen asti näännyttäviä myyntitapaamisia vastaan.

 

Myy mulle

Myy mulle

Ensimmäisen myyntitapaamisen tehtävänä on saada asiakas ymmärtämään, mitä palveluita/tuotteita yritys oikeastaan myy. Jos tämä jää asiakkaalle epäselväksi, asiakas kokee helposti vain hukkaavansa kallista aikaansa, ja silloin peli on menetetty. Oletko koskaan kokeillut kysyä asiakkailtasi, onko firmasi myyntiviestintä ymmärrettävää? Jos et, nyt voisi olla hyvä hetki kokeilla. Myy mulle! -sparraussessiossamme tarjoamme firmallesi mahdollisuuden pitää etämyyntipalaveri meidän kanssamme. Palaverissa leikimme eräänlaista roolileikkiä, jossa saat vapaasti myydä meille firmasi palveluita/tuotteita. Tämän avulla testaamme myyntiprosessisi ensimmäiset vaiheet, minkä jälkeen annamme vilpitöntä palautetta ja suoria kehitysehdotuksia. Tämä konsultaatio on täysin ilmainen (0 € + alv. 24 %) eikä velvoita mihinkään. Tässä vaiheessa voi herätä kysymys, onko tässä jokin koira haudattuna, eihän ilmaisia lounaita olekaan. Ilmaisen konsultoinnin ohessa voimme tunnustella, olisiko meillä mahdollisuuksia pidempään yhteistyöhön. Jos on, sovimme uuden ajan jatkokeskusteluille. Jos toteamme, että yhteistyöhön ei nyt ole tarvetta, toivotamme hyvät päivänjatkot ja toivomme firmallesi kaikkea hyvää. Näin luovut ainoastaan tunnista kallista aikaasi.

 

Mitä tehdään?
– Varaa kalenteristasi yksi tunti aikaa
– Soita meille ja varaa aika myyntitapaamiseen (kesto korkeintaan 30 minuuttia)
– Ennen tapaamista tutustumme yritykseesi avoimien lähteiden kautta
– Pidämme myyntitapaamisen sinulle parhaiten sopivalla tavalla
– ”Roolipelin” jälkeen annamme suoran palautteen (kesto n. 15 minuuttia)
– Katsomme, mitä voimme firmallesi tarjota (kesto 15 minuuttia)
– Päätöksen paikka: ”Jatketaan!” ”Noiden kanssa ei ainakaan aleta millekään!”

 

Mitä tämä hyödyttää?
– Saat ulkopuolisen ja objektiivisen ammattilaisen näkemyksen myynnistäsi
– Ilmaisia ideoita, ajatuksia ja näkemyksiä
– Rehellistä asiallista palautetta

 

 

Ota yhteyttä

Meihin voit ottaa yhteyttä milloin vain joko puhelimitse, sähköpostilla tai vaikka perinteisellä paperikirjeellä. Olemme käytettävissäsi silloin, kun sinulla on parhaiten aikaa keskustella.

  Nimi

  Puhelinnumero

  Sähköposti

  Yritys

  Viesti


  ikoni1

  040 575 7739

  ikoni2

  info@taanila.com

  ikoni3

  Ouluntie 45, 94700 Kemi

  Kun olet meihin yhteydessä, lupaamme vastata sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos yhteydenottomme jostain syystä viivästyy, saat korvaukseksi ensimmäisestä kertaluontoisesta työstä kymmenen prosentin alennuksen. Ei huonompi diili!