B2B myynnin ulkoistus

(Loppuunmyyty) Myyjien aika kannattaa keskittää oikeisiin asiakkaisiin. Jos myyjien aika on sidottu niin sanotusti vääriin taisteluihin, he eivät ole paikalla silloin kun heitä tarvittaisiin. Meidän myynti-ideologiamme mukaan myynti on pohjimmiltaan lajittelua. Siinä asiakkaat lajitellaan kierroskohtaisesti kahteen ryhmään: kiinnostuneisiin ja ei-kiinnostuneisiin.

 

B2B-myynnin ulkoistus

B2B-myynnin ulkoistus

(Loppuunmyyty) Myyntimoottori-palvelun jälkeen voimme kokeilla kehittää yrityksesi etämyyntiprosessia. Testauksen aikana saamme kokonaiskuvan prosessin toimivuudesta ja voimme lähteä yhdessä viemään konseptia muun organisaation käyttöön. Hoidamme ensimmäisen etämyyntitapaamisen asiakkaan kanssa puolestasi. Kiinnostuneet asiakkaat ohjaamme yrityksesi asiantuntijan luo jatkoneuvotteluun. Tällöin myyjien aikaa ei mene hukkaan hyödyttömiin tapaamisiin, vaan voimme tarjota potentiaalisia asiakkaita ikään kuin valmiiksi lämmitettyinä. Asiakkaidemme kokemusten mukaan juuri tämä ensimmäinen vaihe kannattaa ulkoistaa. Olemme myös tehneet etämyyntitapaamisia asiakkaidemme myyjien rinnalla lisäresurssina. Olemme kumppani, jonka voi heittää vaikka keskelle Perämerta; uimme aina takaisin rantaan!

Mitä tehdään?

– Yrityksesi ulkoistaa meille esimerkiksi myyntiprosessin ensimmäisen etätapaamisen hallinnollisine tehtävineen. Halutessasi voit ulkoistaa meille myös muita prosessin osia ja tehtäviä
– Voimme testata Myyntimoottorin avulla kehitettyä etämyyntiprosessia
– Asiakkaasi näkökulmasta olemme aina osa teidän organisaatiotanne
– Olemme mukana yrityksen sisäisissä myyntipalavereissa

Mitä tämä hyödyttää?

– Firma saa joustavan myyntiresurssin kaveriksi myymään
– Käytössäsi on kokenut ja laajan osaamispohjan hallitseva tekijä
– Firman myyjien aika ei mene hukkaan väärissä tehtävissä
– Kustannukset pysyvät ennakoitavina
– Maksat vain tehdystä työstä
– Olemme käytössäsi jopa viidentoista minuutin varoitusajalla

 

 

Antti_potretti_hires7

Provella on aina rakotulkki valmiina, jolla Oy Taanila Ab:n tekijälle löydetään sopivan kapea kaistale myyntimme tukemiseen! Taanilan ansiosta olemme puskeneet koko myyntimme 100 % etämyynniksi ja se ei ole jättänyt ketään kylmäksi!

– Antti Niittyviita, toimitusjohtaja, Prove

Ota yhteyttä

Meihin voit ottaa yhteyttä milloin vain joko puhelimitse, sähköpostilla tai vaikka perinteisellä paperikirjeellä. Olemme käytettävissäsi silloin, kun sinulla on parhaiten aikaa keskustella.

  Nimi

  Puhelinnumero

  Sähköposti

  Yritys

  Viesti


  ikoni1

  040 575 7739

  ikoni2

  info@taanila.com

  ikoni3

  Ouluntie 45, 94700 Kemi

  Kun olet meihin yhteydessä, lupaamme vastata sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos yhteydenottomme jostain syystä viivästyy, saat korvaukseksi ensimmäisestä kertaluontoisesta työstä kymmenen prosentin alennuksen. Ei huonompi diili!